Sertifikati za Final Cut, Logic Pro i Motion

Apple profesionalne aplikacije su industrijski standard za fotografe, montažere, dizajnere audio vizuelnih efekata i multimedijalne umetnike. Sertifikati su dostupni za Final Cut Pro, Logic Pro, i Motion.

Apple Certified Associate potvrđuje osnovni nivo znanja. Ovaj sertifikat je odgovarajući za studente, za nekoga ko se priprema za prvi posao ili fakultet ali i za svakoga ko je zainteresovan za sertifikat o osnovnom poznavanju aplikacije. Pogledajte detaljan program

Apple Certified Pro - Level One pokazuje suštinsko operativno poznavanje aplikacije. Level One ispiti održavaju se na kraju odgovarajućeg trodnevnog kursa i polažu se u prostorijama Apple Authorized Training Centra (AATC). Upoznajte osnove aplikacije i naučite funkcije korisničkog interfejsa. Ovaj kurs je namenjen onima koji nemaju početno znanje ali i onima koji žene da ponove i dopune svoje znanje rada.
PDF sa detaljima Final Cut Pro X 101 kursa
PDF sa detaljima Logic Pro X 101 kursa
PDF sa detaljima Motion 101 Compositing kursa

Apple Certified Pro - Level Two svedoči o dubokom razumevanju i majstorskom poznavanju naprednih funkcija aplikacije. Level Two ispiti mogu se polagati samo nakon uspešno položenog Level One ispita. Ovo je sveobuhvatni petodnevni kurs. Neučite praktične tehnike montaže koristeći realne primere. Ovaj kurs je osmišljen za one koji imaju radno znanje u FCPX ili Logic Pro aplikaciji.
PDF fajl sa detaljima kursa FCP X Advanced 300
Literatura za pripremu ispita

Za Final Cut Studio 3 kurseve se raspitajte na info@macola.rs

  • Unapredite sebe i svoj posao
  • Steknite priznanje za tehničku kompetentnost
  • Izgradite kredibilitet kod klijenata i poslodavaca
  • Povećajte prisutnost i steknite reputaciju na konkurentnom tržištu
  • Objavite sertifikate na Apple Certified Professionals Registry
  • Prikažite svoj personalizovani sertifikat i logotip koji vas ističe kao Apple Sertifikovanog Profesionalca
Kontaktirajte nas odmah i rezervišite svoje mesto u grupi

Lokacije

Mail: info@crossover.rs
 
Zadužbina Univerziteta u Beogradu
Andrićev Venac 12
Pionirski Park
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: Od ponedeljka do petka od 09 do 20 sati.
subotom od 10 do 15 sati
Telefon: 011/30-38-710

Pazimo na vaš budžet

Kurseve je moguće plaćati na do 48 mesečnih rata (do 12 rata karticama Banca Intesa), nezavisno od ukupne cene ili kombinacije kurseva i modula. Moguće je i plaćanje kurseva gotovinom ili preko računa Vaše firme. Ostvareni popusti avansnim plaćanjem u celosti se ne mogu kombinovati sa plaćanjem na rate.

Brz povratak uloženog

Startap evolucija se odvija u svetu već preko sedam godina, a upravo se zahuktava i ovde. Postoji mali broj sertifikovanih Apple stručnjaka u Srbiji. Uključite se na vreme i steknite potrebne veštine, ostanite ispred konkurencije.

Podrška predavača je bitna

Apple je u edukaciji već preko 35 godina. Iz ovog iskustva znamo da je presudna sposobnost predavača da prenese znanje. Podrška od strane predavača je dostupna mailom za sva Vaša pitanja u toku trajanja kurseva.