iOS 10 - SWIFT Programiranje

Nauči da praviš aplikacije za iPhone!

Otvorena vrata:
Pozdrav budućim i sadašnjim polaznicima, kao i programerima koji su završili obuku. Prva otvorena vrata posle letnje pauze će biti održana u petak 18. avgusta u 18 sati. Letnja pauza je od 15. jula do 15. avgusta. Upis u septembarsku grupu je otvoren. Prijave su u dnu ove web strane.

O svetu iOS programiranja

Razvoj aplikacija za iOS uređaje je napravio bum u svetu. To je sigurna, izuzetno dobro plaćena i tražena pozicija i u Srbiji i u svetu. Možete raditi samostalno ili u okviru programerskog tima, a Vaša zarada zavisi samo od Vaše spremnosti da učite i radite.

Po najnovijim istraživanjima, iOS programeri su najtraženiji kadar u Srbiji, a iza toga stoji činjenica da je Apple do sada iOS programerima isplatio preko 70 milijardi dolara, kako je Tim Cook Aple CEO rekao na otvaranju WWDC ove godine u San Francisku.

Svi upisani u septembarsku grupu će poslednje nedelje avgusta imati prvi besplatni pripremni čas. Besplatni pripremni časovi su namenjeni svima koji su upisali kurs. Apsolutni početnici su polaznici za koje su pojmovi: algoritam, kompajler, promenljiva, konstanta, funkcija, grananje, petlja, tip i struktura podataka i slično... nepoznati ili ih ne razumeju dovoljno. Mesto u decembarskoj grupi se obezbedjuje kao i u prethodnim grupama uplatom kursa.

$ 25

Sat rada SWIFT programera na freelance mrežama.

€ 1,000

Prosečna plata na preko 1.000 domaćih oglasa za posao.

11

Milijardi dolara će Apple isplatiti iOS programerima u 2015.

100

Milijardi aplikacija je do sada prodato preko AppStore.

Šta dobijate

Kursevi su podeljeni u 5 predmeta. Četiri programerska predmeta u trajanju od po 28 dana, na kojima ćete naučiti da pravite iOS aplikacije za App Store - najveće tržište softvera na svetu. Nakon kursa ste sposobni da samostalno napravite svoju aplikaciju i postavite je na App Store, što Vas čini Junior SWIFT Developerom.

Naša predavanja se zasnivaju na praktičnom radu na pravim projektima, i rezultat svakog predavanja i vežbe je kod/aplikacija. Paralelno sa predavanjima ćete raditi na sopstvenim aplikacijama uz podršku od strane iskusnog profesora.

Termini nastave su prilagođeni zaposlenima i studentima. Naša učionica je u samom centru grada, sa mirnim pogledom na pionirski park. Apple još uvek nema sertifikacioni ispit za iOS App Development kao što to ima za Final Cut, Logic, Mac OS...Svaki polaznik koji završi četiri programerska modula dobija Apple Certificate of Achievement

Budite spremni na to da će svaki Senior Developer u firmi vašem budućem poslodavcu, posle kratkog razgovora sa vama znati da li vi jeste ili niste programer, i zato obuku krajnje ozbiljno shvatite i budite posvećeni učenju.

# Uvod u SWIFT programski jezik Uvod u programiranje iOS9 aplikacija Napredno SWIFT programiranje Napredno programiranje iOS9 aplikacija Dizajn iOS aplikacija
Šifra OBC001 - A0 IOP001 - A1 OBC002 - B1 IOP002 - B2 DIO001 - A0
Trajanje 28 dana 28 dana 28 dana 28 dana 28 dana
Opis Detaljan Opis Detaljan Opis Detaljan Opis Detaljan Opis Detaljan Opis
Cena 440EUR + PDV 440EUR + PDV 600EUR + PDV 600EUR + PDV 440EUR + PDV

Ukoliko polaznici plate unapred u celosti dva uvodna (A0-A1) kursa, ostvaruju pravo na popust 20%. Polaznici koji plate sva četiri kursa unapred u celosti ostvaruju pravo na popust 25%.

Obezbedite svoje mesto na vreme!

Ukoliko imate neko pitanje ili želite da se prijavite za kurs, upišite svoje podatke ispod, i mi ćemo Vas kontaktirati!