Apple IT Sertifikati

Apple OS X sertifikati su osmišljeni za IT profesionalce koji žele da uključe Mac u Windows mrežu računara, nude podršku za OS X u poslovnom ili edukacijskom okruženju, održavaju OS X sisteme u organizaciji ili održavaju kompleksne multiplatformske sisteme. Dakle nastavnicii, agenti podrške, IT specijalisti, mrežni administratori, tehničari, administratori servera.

Programi Sertifikacije, postanite Apple Certified Support Professional (ACSP) 22.06. 2017.

MacOS Support Essentials 17.07. 2017. trodnevni hands-on kurs na kome se detaljno istražuje rešavanje problema na Mac OS X. Ovo je kurs generalne primene. Polaganje isključivo u AATPu
Pogledajte detaljan program
Priprema za polaganje sertifikacionog ispita

Mac Integration Basics 17.07. 2017. kurs za mrežne administratore koji žele integrisati Mac računare u već postojeću mrežu Windows računara ili drugu standardnu mrežu.
Pogledajte detaljan program
Priprema za polaganje sertifikacionog ispita

OS X Server Essentials dvodnevni hands-on kurs na kome se detaljno istražuje rešavanje problema na Mac OS X Serveru. Ovo je kurs generalne primene.
Pogledajte detaljan program
Priprema za polaganje sertifikacionog ispita

Kontaktirajte nas odmah i rezervišite svoje mesto u grupi


Pazimo na vaš budžet

Kurseve je moguće plaćati na do 48 mesečnih rata (do 12 rata karticama Banca Intesa), nezavisno od ukupne cene ili kombinacije kurseva i modula. Moguće je i plaćanje kurseva karticama ili preko računa Vaše firme. Ostvareni popusti avansnim plaćanjem u celosti se ne mogu kombinovati sa plaćanjem na rate.

Brz povratak uloženog

Startap revolucija se odvija u svetu već preko sedam godina, a upravo se zahuкtava i ovde. Postoji mali broj sertifikovanih Apple stručnjaka u Srbiji. Uključite se na vreme i steknite potrebne veštine, budite ispred konkurencije.

Podrška predavača je bitna

Apple je u edukaciji već preko 35 godina. Iz ovog iskustva znamo da je presudna sposobnost predavača da prenese znanje. Podrška od strane predavača je dostupna mailom za sva Vaša pitanja u toku trajanja kurseva.