Prijavite se za 1 na 1 obuku

Pošaljite nam prijavu za 1 na 1 obuku na info@crossover.rs i zakazaćemo Vam obuku za sticanje svih neophodnih elementarnih znanja za upotrebu iPad-a, iPhone-a ili bilo kog Apple računara. Mi se nalazimo u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu na Andrićevom vencu broj 12.

Čekamo vaše prijave i pitanja.

Lokacije

Mail: info@crossover.rs
 
Andrićev Venac 12
Pionirski Park
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: Od ponedeljka do petka od 10 do 20 sati.
subotom od 10 do 15 sati
Telefon: 011/30-38-710

Pazimo na vaš budžet

Kurseve je moguće plaćati na do 48 mesečnih rata (karticama Banca Intesa do 12 rata), nezavisno od ukupne cene ili kombinacije kurseva i modula. Moguće je i plaćanje kurseva karticama ili preko računa Vaše firme. Ostvareni popusti avansnim plaćanjem u celosti se ne mogu kombinovati sa plaćanjem na rate.

Brz povratak uloženog

Startap revolucija se odvija u svetu već preko sedam godina, a upravo se zahuktava i ovde. Postoji mali broj sertifikovanih Apple stručnjaka u Srbiji. Uključite se na vreme i steknite potrebne veštine, budite ispred konkurencije.

Podrška predavača je bitna

Apple je u obrazovanju već preko 35 godina. Iz ovog iskustva znamo da je presudna sposobnost predavača da prenese znanje. Podrška od strane predavača i asistenata je dostupna za sva Vaša pitanja u toku trajanja kurseva i posle završenog kursa.